Propoliszos méz

1 900 Ft (Bruttó)

Galagonyaméz…

Tömeg: 500 g

Cikkszám: TPM Kategória:

Leírás

Propoliszos méz igen népszerű méz, amely általában virágméz és oldott propolisz keveréke. Mivel a propolisz vízben nem oldódik, ezért az alkoholos oldat felhasználása az elterjedtebb.

A méz és a propolisz egymás hatását erősítve győzi le a különböző kórokozókat. Nagyon jó fájdalomcsillapító, gomba-mikrobaölő tulajdonságú természetes antibiotikum. Felső légúti megbetegedéseknél, gyomor és bélgyulladásoknál, daganatos elváltozásoknál használható kezelésre és megelőzésre egyaránt.

Csökkenti a vérnyomást, serkenti az immunrendszert, regenerál, segíti a szervezetet az öngyógyító folyamatok beindításában. Ott is segít ahol már a gyógyszerekkel, nem tudunk kedvező eredményt elérni.

Propolisz: A propolisz gyógyhatását az emberiség több ezer éve ismeri. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható. Sebgyógyító, gyulladáscsökkentő, antibiotikus összetevőket tartalmaz.
Általános jó hatással van minden szervrendszerünkre,sejtjeinkre is. Öregedést gátló, regeneráló, tisztító hatása van. A természetes bélflórát nem károsítja, ellenjavallata nincs. Használata csak propolisz-allergiásokra veszélyes. Szinte hihetetlen, milyen hatásosan csillapít bizonyos fájdalmakat, a hatása vetekszik a fájdalomcsillapítókéval.

  • Külsőleg használható nehezen gyógyuló sebek, nyálkahártya- és bőrgyulladások kezelésére, horzsolásokra, vágásokra, más bőrproblémákra, ízületi fájdalmakra és gyulladásokra, erős baktériumölő és hámgyógyító hatása van.
  • Belsőleg légúti betegségekben, a húgyutak fertőzései, a prosztata- és a fültőmirigy gyulladásai ellen is sikerrel alkalmazzák. A hajszálérrendszerre értágító, vérnyomásszabályzó, baktérium-szaporodást gátló, frissítő hatása van. Rendszeres fogyasztása az általános szervezeti ellenálló képességet magas szinten tartja. Torokfájás, meghűlés esetén tinktúrás meleg vízzel naponta többször gargalizáljunk. A szájban lévő sebeket ecsetelhetjük is.

További információk

Tömeg 500 g